Trollbinde

Vi tilbyr

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi vil gjerne hjelpe deg slik at du kan trollbinde kundene dine, noe vi gjør blant annet ved hjelp av tekst og bilder. Vi har lang erfaring med markedsføring i ulike kanaler og hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt. Trenger du en god tekst, gode bilder, filmsnutter eller kanskje en ny nettside? Da vil vi gjerne få lov til å hjelpe deg – slik at du kan trollbinde kundene dine!

Nettsider

Gode og brukervennlige nettsider laget i Squarespace. Enkelt for deg, og oversiktlig for kundene dine.

foto.jpg

Foto

La oss ta bildene for deg, slik at du kan konsentrere deg om andre ting. Vi leverer produktfoto, reportasjefoto, portrettfoto, illustrasjonsfoto og alt annet du kan måtte trenge.

dictionary-1149723_1920.jpg

Oversettelse

Vi har over ti års erfaring med oversettelse fra engelsk, svensk og dansk til norsk. Vi leverer god kvalitet, til avtalt tid og naturligvis til avtalt pris.

Flyfoto

Lyst til å trollbinde kundene dine med bilder og film fra lufta? Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt.

Markedskampanjer

Vi hjelper deg gjerne med markedsføringen. Vi kan skreddersy kampanjer for deg slik at du når ut til potensielle kunder – på den måten du foretrekker.

Trykksaker

Nytt visittkort, T-skjorter, plakater eller nye skilt til nasjonalparken din? Vi hjelper deg gjerne. Vi har gode avtaler med leverandører slik at du slipper å betale for mye for trykkingen også.

 

Ja, takk!

Jeg vil gjerne høre mer om hvordan dere kan hjelpe meg.

Navn *
Navn