Opplæringskontoret Brimi-kjøken

Opplæringskontoret Brimi-kjøken ble startet i 2008 for å gi unge utdanning i kokkefaget etter Arne Brimi sin matfilosofi, i samarbeid med reiselivsbedrifter i Jotunheimen.

Nettside

Vi har laget nettsiden for Brimi-kjøken. Den er naturligvis laget i Squarespace. Ta en titt på www.brimikjoken.no.

brimikjoken_nett.jpg
 

Lærlingkampanje

I 2018 gjennomførte vi en kampanje for å få flere lærlinger til å vurdere Opplæringskontoret Brimi-kjøken. Kampanjen inkluderte filmproduksjon, fotografering og intervju av fire lærlinger.

Marthe Berge forteller om hvordan det er å være lærling hos Lemonsjø fjellstue.

Camilla Brendjord Hetland forteller hvordan det er å være lærling på Vianvang.

Silje Marie Ulsand Brekken forteller om hvordan det er å være lærling hos Lemonsjø fjellstue.

Stian forteller hvordan det er å være lærling hos Vianvang gjennom Opplæringskontoret Brimi-kjøken.