Hva er Trollbinde?

troll|binde verb (egentlig 'binde fast ved trolldom')
gjøre dypt inntrykk på, fortrylle
sitte som trollbundet / trollbinde sitt publikum

 

Vi er et allsidig kommunikasjonsbyrå som hjelper kundene våre med det de trenger for å kunne fortelle sin historie. Vi leverer nettsider, grafisk design, bilder og tekst, slik at du kan trollbinde kundene dine.

Vi har lang erfaring, gode referanser, og målet vårt er alltid at du skal bli fornøyd. Vi holder til på Dombås, i Nord-Gudbrandsdalen, og kaffetrakteren er alltid klar for besøk!

 
 
 
 

Hvem er Trollbinde?

Lasse Stadeløkken

lasse@trollbinde.no
+47 466 86 500

Over snittet opptatt av god tekst og effektiv markedsføring, og pusler derfor i hovedsak med tekst, oversettelser, nettsider, design og markedsføring.

Maria K. Kleiven

maria@trollbinde.no
+47 476 19 145

Estetiker med blikk for gode motiver og god design, og pusler derfor i hovedsak med foto, design og nettsider.

Herje

herje@trollbinde.no


Har snute for godbiter og powernaps i arbeidstiden. Er over snittet glad i folk, og har derfor i hovedsak ansvaret for resepsjons- og velkomstfunksjoner.

 

Hvor er dere?

Vi har kontor på Trollhub, kontorfellesskapet i Dombås sentrum. Der er vi vanligvis fra 09.00 til 16.00 alle ukedager, hvis vi ikke er ute på oppdrag. Stikk gjerne innom – vi har kaffe!

 
 
 

Hvem arbeider dere for?

Her er noen av dem vi har fått lov til å arbeide for i det siste, enten direkte eller via underleverandører. Ta også en titt på noen av prosjektene vi har gjennomført.

 

Ta kontakt

Har du et spennende prosjekt hvor vi kan bidra? Da hører vi gjerne fra deg!

Navn *
Navn